Kirjat ja kortit

Patrick Winquist: Largími y raj – Jumalallinen totuus Valosta

Nämä kirjat on kanavoitu tähän aikaan kaikille, jotka kaipaavat henkisen kehityksen työkaluja omaan arkeensa. Kirjoissa neuvotaan, miten voi työskennellä Valon kanssa niin, että oma värähtely puhdistuisi ja kohoaisi ja lopulta Jumalallinen yhteys omaan korkeimpaan avautuisi. Niin monet etsivät ja kaipaavat sellaisia työkaluja, jotka toisivat pysyviä värähtelyn muutoksia ja sen kautta hyviä ja positiivisia muutoksia omaan elämään.

Kirjojen totuus on ikiaikainen ja Jumalallinen ja sitä on tuotu ihmiskunnalle jatkuvasti eri mestareiden kautta. Nämä kirjat ovat totuuden päivittämistä tähän kriittiseen aikaan ihmiskunnan historiassa. Niiden sisältö ovat selkeää tekstiä jokaisen vastuusta ja työstä itsensä kanssa ja ne antavat myös suurempaa kuvaa ihmisenä olemisesta täällä maan päällä. Värähtelyn muutostyötä opetamme myös kursseillamme, jotta jokainen sielu voisi lopulta saada kaiken tiedon itse, omalta Korkeimmaltaan, ilman välikäsiä. Se olisi sellainen muutos, joka muuttaisi myös maailmaa….

Kirjojen I&II lisäksi on kanavoitu myös korttipakka, jossa on 90 korttia. Kortit on tarkoitettu helpottamaan arjen henkistä työtäsi. Voit tilata kirjoja ja kortteja nettimyymälästämme.

Kirjoja ja kortteja myy myös Era Nova Helsingissä, Vattumannen Tukholmassa ja Regnbågen Göteborgissa.