Luxia Island

Kaipaatko todellista rauhaa ja irtiottoa arjesta vain omaan itseesi ja henkisyyteesi keskittyen? Kesä 2020 tarjoaa sinulle hiljentymis-/kehitysretriitit Turun saaristossa upealla kallioisella saarella. Todellista laatuaikaa itsellesi kauneimmassa kesäympäristössä.

Eija ja Patrick toivottavat sinut tervetulleeksi levollisuuden ja kehittymisen retriittiin täysihoidolla. Luxia Island on suuri, kaunis, kallioiden ja katajien saari, jossa jokaiselle löytyy oma kallionkolo rauhoittumiseen ja itseen keskittymiseen. Saaressa on kaikki saarimukavuudet ja oman kaivon puhdas vesi. Venematka Kemiönsaaresta kestää noin pari tuntia, mutta kaunista katseltavaa riittää varmasti koko matkaksi! Turun saaristoa ei suotta kehuta Suomen kauneimmaksi. Lähdemme Kasnäsin rannasta, Kemiönsaarelta torstai-iltana klo 17 ja paluu samaan rantaan maanantaina aamupäivällä n. klo 11. Kaikki tarkemmat ohjeet ilmottautumisen yhteydessä.

Retriitti sisältää hiljentymis- ja meditaatioharjoituksia, henkilökohtaisen tulkinnan, hoidon ja ohjauksen. Ohjelmaan sisältyy yrttisauna joka ilta sekä maittavat kasvisruoat. Saat mukaasi myös omakehitysohjelman ruokavalioineen. Ja tottakai kuljetuksen saareen turvallisella kuljetusveneellä läpi upean saariston. Mukaan tarvitset vain omat henkilökohtaiset varusteesi, kaikki muu löytyy saareltamme. Voit valita seuraavista majoitusvaihtoehdoista: voit yöpyä joko vierasmajassa kahden hengen huoneessa tai Jupiter-veneessä, jossa on neljä pientä, mutta mukavaa yksityishyttiä.

Kesällä 2020 järjestetään kuusi hiljentymis-/kehitysretriittiä Turun saaristossa. Varaa paikkasi retriittiin alla olevista linkeistä:

Yhdelle retriitille mahtuu mukaan vain kymmenen osanottajaa.

Retriitin hinta on 600 € (483,87€ + vero 24%)

Lataa esite tästä