Luxia-Method® I & II-kurssit

LUXIA-METHOD® I-KURSSI

VIIKONLOPUN TEHOKAS VÄRÄHTELYN MUUTOSKURSSI

Peruskurssi laajemman ihmiskuvan saavuttamiseksi ja oman värähtelyn kanssa työskentelemiseksi.

Tervetuloa viettämään ohjattua kurssiviikonloppua kanssamme kotiimme Portaluxiaan Taalintehtaalle! Viikonlopun aikana annetaan runsaasti tietoa siitä, mitä on olla ihminen tässä ajassa ja miksi jokaisen työ oman itsen kanssa on nyt se tärkein avain kohti muutosta.

Kantavana ajatuksena on vastuun ottaminen omasta värähtelystä, sen puhdistamisesta ja kohottamisesta, niin että yhdistyminen Omaan Korkeimpaan olisi mahdollista.

Kerromme myös Äiti maan kehityksestä, erilaisista värähtelytasoista ja niiden tunnistamisesta sekä tietoisuuksien alkuperästä. Kaikille osallistujille annetaan myös henkilökohtaista ohjausta, oma tietoisuuden alkuperä huomioiden. Yhteinen ohjattu meditaatio sekä healing joka päivä.

Oman herkkyyden kehittämisharjoituksia, esim. auran katsomista, selvänäön ja tiedon aktivoimista.

Sään salliessa teemme voimaannuttavan retken ihanaan tammimetsään ja siellä voimme nauttia luonnon kaikista elementeistä sekä pyhien portaalien energioista. Ympärillämme vanhat tammet, pähkinälehdot, meri ja korkealle kohoavat kalliot hoivaavat meitä parantavasti.

Mahdollisuus ostaa puhdistustyöhön neuvova kirjat Largími y raj I ja II, Jumalallinen totuus Valosta sekä puhdistustyöhön liittyvät kortit. Niiden avulla voit jatkaa tärkeää työtä omassa arjessasi kurssin jälkeenkin.

LUXIA-METHOD® II-KURSSI

WORKSHOP OMAN VÄRÄHTELYN KOHOTTAMISEEN

Kakkoskurssi on oikea tehokurssi itsetuntemukseen, oman sielun/värähtelyn tunnistamiseen ja niiden muutosten tekemiseen, joita oman värähtelyn kohoaminen vaatisi.

Viikonlopun aikana käydään läpi ihmisen energiakenttää, chakroja ja niitä vastaavia energiakehoja sekä niihin liittyviä teemoja, tunteita ja ohjelmointeja.

Kurssilaiset saavat itselleen mietittävää ja tehtäviä kulloiseenkin chakraan liittyen. Lisäksi yhteisiä harjoituksia ja hiljentymisiä.

Tämäkin kurssi tähtää siihen, että jokainen voisi oman vastuullisen työnsä kautta saada yhteyden omaan Korkeimpaansa ja sitä kautta kaiken ohjauksen ja tiedon itse. Samalla se toisi myös sitä kaivattua muutosta koko ihmiskunnan kollektiiviseen värähtelyyn.


Kummankin kurssiviikonlopun hinta on 161,20€ (sis.alv 24%). Maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Lisäksi tulee majoittuminen 66€, joka maksetaan paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Joka päivä maukasta, puhdasta, värähtelyä nostavaa kasvisruokaa.

Mahdollisuus myös henkilökohtaisiin tulkintoihin pe klo 13-16 sekä su klo 17-20. Aika varattava etukäteen. Tulkinnan hinta on 30€.

Jos sinulla on intoa kurssille, mutta tiukkaa rahan kanssa, soita ja kysy/kerro lisää. Periaatteemme on, että perusinfoa jaetaan kaikille, eikä kurssille osallistuminen saa olla rahasta kiinni.

VIIKONLOPUN KURSSIRUNKO

Muutokset mahdollisia ja runko muodostuu osaallistujien mukaan.

Perjantai
klo 16-20 Saapuminen paikalle, huoneisiin asettuminen
klo 20.00 Yhteinen tee/kahvihetki, keskustelua
klo 21.00 Iltameditaatio

Lauantai
klo 8.30 Ohjattu hiljentyminen/healing
klo 9.00 Aamupala
klo 10.oo-13.30 Luentoa
klo 13.30-14.00 Tauko
klo 14.00- Tammimetsä & kahvi/tee, eväät luonnossa tai huonon sään vallitessa herkkyysharjoituksia, keskustelua
klo 17.30 Ruokailu
klo 19.00 -21.00 Luentoa & iltahealing
klo 21.00 iltapala ja kysymyksiä

Sunnuntai
klo 8.30 Yhteinen meditaatio
klo 9.00 Aamupala
klo 10.00- Luento jatkuu (tai tammimetsäretki jos la ei onnistunut)
klo 13.30-14.30 Ruokailu
klo 14.30-(16) Loppuhealing & keskustelua/kysymyksiä
n. klo 17 alkaen mahdollisuus henkilökohtaiseen tulkintaan ja hoitoon. Varaa aikasi etukäteen Eijalta 044-2109350. Tulkinnan hinta 30€.