Luxia-Method™-kurs I & II

LUXIA-METHOD™-KURS I

EFFEKTIV VECKOSLUTSKURS I FÖRÄNDRING AV VIBRATION

En grundkurs för att uppnå en mer omfattande människobild och börja arbeta med sin egen vibration.

Välkommen att tillbringa ett guidat kursveckoslut med oss i vårt hem Portaluxia i Dalsbruk! Under veckoslutet får du information om vad det innebär att vara människa i denna tid och varför just arbetet med sig själv är den viktigaste nyckeln till förändring. Den bärande tanken är ansvaret för sin egen vibration, att rengöra och höja den så att kontakten till ens Högre Jag skulle vara möjlig.

Vi berättar också om Moder Jord och hennes utveckling, om olika vibrationsplan och hur man känner igen dem, samt om olika medvetandens ursprung. Alla deltagare får även personlig vägledning med medvetandets ursprung taget i beaktande. Varje dag har vi gemensam guidad meditation och healing.

Vi utvecklar även vår egen känslighet, t.ex. betraktar energifält och aktiverar klärvoajanta förmågor.

Om vädret tillåter gör vi även en utflykt till en härlig ekskog där vi kan njuta av naturens alla element och energi från heliga portaler. De gamla ekarna, havet och de höga bergen runt oss tar hand om och helar oss.

Det finns också möjlighet att köpa böckerna med anvisningar för rengöringsarbetet, Largími y raj I och II, Den Gudomliga Sanningen om Ljuset, samt kort som stöder detta arbete. Med hjälp av böckerna och korten kan du fortsätta det viktiga arbetet i din egen vardag också efter kursen.

LUXIA-METHOD™KURS II

WORKSHOP I ATT HÖJA SIN EGEN VIBRATION

Den andra kursen är en riktigt effektiv kurs i att lära känna sig själv, den egna själens vibrationer och hur man kan göra förändringar för att höja vibrationerna.

Under veckoslutet går vi igenom människans energifält, chakrorna och de energikroppar de motsvarar, samt vilka teman, känslor och programmeringar som hör ihop med respektive chakra.

Under kursen får du fördjupa dig i dina olika chakran och uppgifter som ankyts till dem. Dessutom gör vi gemensamma övningar och meditationer.

Kursens målsättning är att var och en med hjälp av sitt egna, ansvarsfulla arbete skulle kunna få kontakt med sitt Eget Högsta och därmed få all vägledning och information på egen hand. Samtidigt skulle detta också föra med sig den efterlängtade förändringen i mänsklighetens kollektiva energi.


Kursavgiften för ett kursveckoslut är 161.20€ (inkl. moms 24%) . Den bör betalas senast två veckor innan kursstart. Dessutom tillkommer 66€ för övernattning som betalas på plats endera kontant eller med kort.

Vi bjuder varje dag på god, ren och hälsosam vegetarisk mat som höjer dina vibrationer.

Det är också möjligt att få en personlig tolkning på fredag kl. 13-16 eller söndag kl. 17-20. Tid bör bokas på förhand. Priset för en tolkning är 30€.

Om du är intresserad av att delta i kurserna men har begränsat med pengar, ta gärna kontakt och berätta mera. Vår princip är att alla ska få ta emot grundläggande information och att deltagandet i kurserna inte får vara beroende av pengar.

Anmäl dig till kurserna via Patrick +358 44 041 8111 eller Eija +358 44 210 9350.

VECKOSLUTETS KURSPROGRAM

Ändringar i kursprogrammet kan förekomma eftersom programmet planeras enligt deltagarnas behov.

Fredag
kl. 16.00-20.00 Ankomst, packa upp i övernattningsrummen
kl. 20.00 Gemensam te/kaffestund, diskussion
kl. 21.00 Kvällsmeditation

Lördag
kl. 8.30 Guidad meditation/healing
kl. 9.00 Morgonmål
kl. 10.00-13.30 Föreläsning
kl. 13.30-14.00 Paus
kl. 14.00- Ekskog & kaffe/te, lunch i naturen. Vid dåligt väder gör vi känslighetsövningar, diskussion.
kl. 17.30 Middag
kl. 19.00 -21.00 Föreläsning & kvällshealing
kl. 21.00 Kvällsmål och frågor

Söndag
kl. 8.30 Gemensam meditation
kl. 9.00 Morgonmål
kl. 10.00- Föreläsningen fortsätter
kl. 13.30-14.30 Lunch
kl. 14.30-(16) Sluthealing & diskussion/frågor
fr.o.m kl. 17 möjlighet till personlig tolkning och energibehandling.
Boka din tid på förhand av Eija +358 44 210 9350. Tolkningens pris 30€.